Plåtslagare sökes.

Lediga tjänster inom vår Plåtverkstad

Företaget

Höganäs Verkstads AB levererar kvalificerade tjänster, produkter och lösningar inom våra tre affärsområden Maskin, Plåt samt Service & Underhåll.

Vi erbjuder våra kunder ett partnerskap baserat på en bred teknisk kompetens och förståelse för deras produkter och processer.

Vår ambition är att vara ett långsiktigt attraktivt företag för såväl kunder som anställda. Vi växer och vill dessutom bredda vår verksamhet till att omfatta även nya kunder och branscher och därför söker vi fler medarbetare.

Tjänsten

Vi har behov av att förstärka inom vårt affärsområde Plåt och söker därför kvalificerade plåtslagare. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom svetsning, plåtbearbetning och ritningskunskap.

Att arbeta i vår Plåtverkstad innebär att du tar ansvar för en produkt från start till mål. Detta förutsätter goda tekniskakunskaper som t ex att behärska olika svetsmetoder såsom MIG, MAG och TIG. Arbetet sker tillsammans med kvalificerade och erfarna kollegor i ändamålsenliga lokaler.

Vi erbjuder

Ett flexibelt, omväxlande och självständigt arbete. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är noggrann samt visar ett stort mått av engagemang.

Anställningen är på heltid/dagtid. Höganäs Verkstads AB strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund och erfarenheter betraktas som en tillgång.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

För mer info angående tjänsten kontakta Fredrik Hansson, Affärsområdeschef Plåt.
Telefon: 073-038 78 81, E-post: fredrik.hansson@hverk.se
Läs mer om företaget på: www.hoganasverkstad.se