Lediga tjänster inom Service & Underhåll

Företaget

Höganäs Verkstads AB levererar kvalificerade tjänster, produkter och lösningar inom våra tre affärsområden Maskin, Plåt samt Service & Underhåll.

Vi erbjuder våra kunder ett partnerskap baserat på en bred teknisk kompetens och förståelse för deras produkter och processer.

Vår ambition är att vara ett långsiktigt attraktivt företag för såväl kunder som anställda. Vi växer och vill dessutom bredda vår verksamhet till att omfatta även nya kunder och branscher och därför söker vi fler medarbetare.

Tjänsten

Vi har behov av att förstärka inom vårt affärsområde Service & Underhåll och söker därför fler Servicetekniker. Du får gärna ha erfarenhet inom t ex service & underhåll, reparation, montage och/eller svetsning. B-körkort är ett krav då uppdragen är på plats ute hos våra kunder.

Att arbeta med industriunderhåll och installationer ute hos kund kräver både en bred teknisk kompetens och en flexibel inställning till arbetstider och arbetsplats. Arbetet är självständigt och förmågan att ta egna initiativ är avgörande. Att förhålla sig på ett professionellt sätt gentemot våra kunder är en självklarhet.

Vi erbjuder

Ett flexibelt och omväxlande arbete med mycket kundkontakter. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du visar engagemang, driv och tycker om att jobba med problemlösning.

Anställningen är på heltid/dagtid. Höganäs Verkstads AB strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund och erfarenheter betraktas som en tillgång.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

För mer information angående tjänsten kontakta Tony Blomqvist, Servicechef.

Telefon: 070-220 48 35, E-post: tony.blomqvist@hverk.se

Läs mer om företaget på: www.hoganasverkstad.se